Login

Register

Login

Register

/ Luoman — Current events

News about garden building


Luoman follows the trends. On this page we collect interesting news and information about garden building.

Suomi-tuotteen tarina: Jo yli miljoona puista piharakennusta

“Komeileeko pihallasi yksi miljoonasta Luoman perheyrityksen valmistamasta piharakennuksesta? Ylistarolaisen yrityksen tarina sai alkunsa vuonna 1982. Sen jälkeen kasvu on ollut huimaa – nykyisin suomalaisia piharakennuksia toimitetaan yli 30 maahan ympäri maailman. ” Pirkka-lehti 03/2023

Pirkka-lehdessä juttua Pekasta ja Sannasta, sekä meidän Suomi-tuotteemme tarinasta.

Pirkka-lehden artikkeliin pääset tästä.

 

Rekrytointi

Haemme tekijöitä Luoman Puutuotteelle erilaisiin vaihetöihin valmistavaan puuteollisuuteen Ylistaroon.
Työ tapahtuu pääasiassa päivävuorossa maanantaista perjantaihin, mutta edellytämme valmiutta myös 2-vuorotyöhön tarvittaessa.

Edellytämme hakijoiltamme luotettavuutta, hyvää asennetta sekä kykyä työskennellä välillä fyysisesti raskaissakin työtehtävissä. Aikaisempi kokemus teollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Esimerkkejä avoinna olevista tehtävistä:

Kylänpään tehdas:

Höyläys,cnc-koneen käyttö, komponenttien valmistus ja pakkaus

Reinilän tehdas:

Cnc-koneen käyttö, katkonta ,kokoonpano ja muut ovi-ikkunatuotannon eri työvaiheet. Laiturikomponenttien valmistus ja pakkaus.

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse rekry@luoman.fi

Lisätietoja avoimista työpaikoista: Tero Haukkala 0400792297

Luoman Puutuote käyttää CE-merkintää

CE-merkinnällä vakuutamme, että rakennustuotteen ominaisuudet ovat eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin mukaiset. CE-merkintä tarkoittaa että tuote on testattu harmonisoidun tuotestandardin mukaisella testimenetelmällä ja että tuote on ilmoitetun suoritustason mukainen.

 

Suoritustasoilmoituseli DoP

Suoritustasoilmoitus on edellytys CE-merkinnän käytölle. Suoritustasoilmoituksessa on ilmoitettava kaikki ne tuotteen ominaisuuksien arvot, joita tarvitaan kansallisten  viranomaissäädösten täyttämiseen.

Luoman DoP

 

 

Luoman Puutuote Oy pokkasi vuoden tulokkaan palkinnon!

Viime vuonna Netrauta ja taloon.com lisäsi mallistoonsa Lillevilla-tuotteet. Menestys oli huikea, ja tänään yhteistyökumppaneille järjestetyssä tapahtumassa meille myönnettiin kunniakirja kategoriassa Vuoden tulokas. Tästä olemme tottakai hyvin ylpeitä, ja näemme että verkkokaupoissa on potentiaalia!

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

Nyt myös Suomen laadukkaimmat laiturit Luoman Puutuotteelta!

Kevään aikana varmistui, että aikaisemmin Tähtilaiturit Oy:n alla olleet tuotemerkit Rentukka, Ulpukka, Lumme sekä Viklo siirtyvät Luoman Puutuotteen tuoteperheeseen. Laitureiden valmistus pysyy Ylistarossa, mutta siirtyy Luoman tuotantotiloihin.

Laitureita saa, kuten aikaisemminkin, jälleenmyyjiemme kautta. Lisätietoa laitureista saa soittamalla suoraan Mika Anttilalle, puhelinnumero 050-5386613. Sähköposti mika.anttila (a) luoman.fi tai Lasse Vanninen 0400-792 282, lasse.vanninen (a) luoman.fi

Ilme uudistuu!

Luoman Puutuotteen ilmettä on päivitetty. Uusi ilme tulee ensiksi käyttöön kotisivullamme, sekä verkkokaupassamme osoitteessa lillevilla.fi. Verkkokaupasta löydät kampanjatarjouksia sekä laajan valikoiman tuotteitamme, jotka aikaisemmin ovat olleet saatavilla ainoastaan esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa. Aiheesta lisää myös Facebookissa: www.facebook.com/LillevillabyLuoman/