Login

Register

Login

Register

Laatu

ISO 9001 -sertifikaatti (87426-2010-AQ-FIN-FINAS)
Sertifikaatti kattaa yrityksen kaikki toiminnot ja muodostaa vahvan perustan laadun ja toimintojen kehittämiselle ja seurannalle. Sertifioinnista vastaa DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab, joka on riippumaton kansainvälinen luokituslaitos.

ISO9001sertifikaatti

 

ISO 14001 -ympäristösertifikaatti (86768-2010-AE-FIN-FINAS)
Luoman-konserni on sitoutunut tuotannossaan ja päätöksenteossaan ottamaan huomioon ympäristösuojelulliset näkökohdat ja parantamaan jatkuvasti ympäristöosaamisensa tasoa. Sertifioinnista vastaa DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab, joka on riippumaton kansainvälinen luokituslaitos.

ISO14001sertifikaatti

 

PUUN ALKUPERÄKETJUSERTIFIKAATTI (74017-2010-AE-FIN-FINAS)
Luoman-konsernilla on PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes) -puun alkuperäketjusertifikaatti. 
Yrityksen sertifioinnista vastaa DNV GL Business Assurance Finland Oy Ab, joka on riippumaton kansainvälinen luokituslaitos.

Puun alkuperäketjun sertifiointi on edellytyksenä sille, että valmistava yritys voi saada PEFC-merkin käyttöoikeuden. Luoman-konsernin toiminta on sertifioitua ja siten konsernin yrityksillä on oikeus käyttää PEFC-logoa. Logon merkintäoikeusnumero: PEFC/ 02-31-82.

PEFC_standardit_sertifiointi

PEFC sertifiointi

CE-FI

LILLEVILLA-TUOTTEILLE CE-MERKKI
Luoman Puutuote Oy:n Lillevilla-tuotemerkille on annettu EY-vaatimustenmukaisuustodistus 30.6.2008, ja sitä on päivitetty 18.6.2013. Tämä todistus oikeuttaa käyttämään CE-merkintää tuotteissa.
CE-merkintä mahdollistaa tuotteen vapaan liikkumisen Euroopan talousalueella. Se on valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää Euroopan unionin asettamat turvallisuutta, terveyttä, ympäristöä ja kuluttajansuojaa koskevat vaatimukset.
Luoman Puutuote Oy:n EY-vaatimustenmukaisuustodistuksen numero on 0809-CPD-0611. Tuotteille on myönnetty eurooppalainen tekninen hyväksyntä ETA-08/0011.