Login

Register

Login

Register

Viklo

Viklo-laiturit ovat rakenteeltaan kevyitä!

Viklo laiturit soveltuvat merellä ja isoilla järvillä suojaisiin paikkoihin. Keveyden etuna on, että Viklo laituri soveltuu hyvin mataliin rantoihin. Ulpukka laitureiden runkoelementeistä voidaan rakentaa siltaa jänneväliltään 4,6m osissa, jonka jälkeen on maatolpat. Laituri pitää nostaa talveksi rannalle. Laiturin ylösottoa saadaan kevennettyä helposti ottamalla neljällä ruuvilla kiinnitetyt puukansielementit pois.

Laiturin runko kootaan kuumasinkityistä teräksisistä runkoelementeistä. Jokaisen runkoelementin välissä on vahva teräsputki, joka tekee laiturin rungosta vakaan ja vääntöjäykän.

 

Käytännöllinen laituri, helppo käsitellä!

Kaikki puuosat on tehty valmiiksi. Kansielementit on naulattu valmiiksi ja ne ovat aina runkoelementin kokoisia. Kaikki puuosat ovat aina painekyllästettyjä. Verholaudat ja kaidepuut on katkottu määrämittaisiksi ja numeroitu asennuspiirustusten mukaisesti. Kiinnitysreiät on porattu valmiiksi. Laituria siirrettäessä kansielementit on helposti irrotettavissa, jonka jälkeen laiturin runko on kevyt nostaa rannalle.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/aOCieRtPYw8″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>