Login

Register

Login

Register

Mökit ja saunat


Hirsi on kestävä ja luonnonmukainen rakennusmateriaali joka hehkuu ympärilleen lämpöä ja tunnelmaa. Hirsiseinät hengittävät luonnollisesti, pitäen sisäilman raikkaana. Puu luovuttaa kosteutta hitaasti ilmaan, jolloin ilmankosteus pysyy ihanteellisena koko päivän.

Halutessasi vaihtelua puupintoja voidaan sävyttää erilaisilla kuultomaaleilla tai sen voi viimeistellä myös levypinnoilla jotka voi tapetoida, maalata tai kaakeloida.

Mökit ja saunat -mallistomme on muokattavissa tietyin osin esimerkiksi ikkunoiden ja ovien määrää voidaan lisätä tai niiden paikkoja vaihtaa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Ideoista totta
Ammattitaidoilla suunniteltu ja valmistettu hirsirakennus kestää pohjoisen ankarat säävaihtelut vuosikymmenten ajan. Materiaalina käytetään PEFC -sertifioitua suomalaista puuta, mäntyä tai kuusta.
Seinärakenne voidaan myös lisäeristää ja koristella hirsipaneelilla näyttämään ulkoa ja sisältä samalta.

Toimitukseen kuuluu olennaisena osana myös yksityiskohtaiset pystytysohjeet. Selkeiden ohjeiden avulla rakennus on helppo ja nopea pystyttää. Halutessasi saat rakennuksen myös valmiiksi pystytettynä ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Kuljetuspakkaukset ovat kestäviä, helposti kuljetettavia ja varastoitavia. Kuljetuskalusto on asianmukainen ja toimitukset tapahtuvat ajallaan. Pakkausmateriaalina käytämme ympäristöystävällistä kierrätysmuovia.

Luoman Oy on perustettu vuonna 1982 ja on kasvanut monipuoliseksi hirsirakentamisen osaajaksi. Pääkonttori sijaitsee Pohjanmaalla Ylistaron Kyläänpäässä.

Suomalainen puu ja puhdas luonto on meille sydämen asia. Koska elämme puusta kannamme vastuuta myös ympäristöstä, siksi noudatamme alamme keskeisiä laatujärjestelmiä. Toimintaamme tukevat ja ohjaavat laatujärjestelmä ISO 9001, Ympäristöjärjestelmä ISO 14001 ja puun alkuperäketjun hallintajärjestelmä, jonka ansiosta yrityksellä on PEFC -merkintäoikeus. Tuotteemme turvallisuutta takaa CE-merkki.
Tuotannon sivutuotteet: höylälastut ja sahanpurut, menevät pellettitehtaan käyttöön. Näin hukkaan ei mene mitään!


Lillevilla-piharakennusten myynti
Luoman Rakennuksen myynnin hoitavat ammattitaitoiset jälleenmyyjät ja edustajat kautta maan. Suomessa myynnissä olevat Luoman mallit löytyvät Mallisto -linkin kautta. Tuotteiden hinnat ja muut tarvittavat tiedot selviävät kysymällä suoraan jälleenmyyjältäsi tai edustajaltasi.

Mökit ja saunat -mallisto

Jälleenmyyjät ja edustajat