Login

Register

Login

Register

/ Luoman — produktutveckling

Bättre gårdar utgående från kundens behov


Varje gårdsbyggnad tillverkad av Luoman är inspirerad utifrån kundens unika behov. För oss är det utomordentligt viktigt att kunden kan konstatera, att just Lillevilla gårdsbyggnaderna är det bästa alternativet utifrån hennes behov.

Vår smidiga produktutveckling garanterar att färden från idé till en ny, försäljningsklar innovation räcker högst några månader.

/ Luoman — sertifierad råvara

Av världens bästa virke


Produkternas hållbarhet och högsta möjliga kvalitet är de två viktigaste sakerna som styr vår produktion. Därför tillverkas varje Lillevilla-gårdsbyggnad utav världens bästa, nordiska råvara framställd av gran och tall. I och med torkning till 18% får råvaran den bästa möjliga väderuthålligheten. All råvara som vi använder är PEFC-certifierad, vilket garanterar att vi vet exakt varifrån råvaran kommer.

Certifikat

/ Luoman — certifierad verksamhet

Framställt
ansvarsfullt


Vi fäster speciell vikt vid att varje process håller måttet gällande ansvarstagande, miljövänlighet och kvalitet. Vi har bundit oss att i all vår verksamhet utveckla och följa upp kvaliteten av allt vi gör, samt utveckla nivån av miljömedvetenhet. Om detta bevittnar ISO 9001- och 14001 certifikaten. Med CE-certifikatet undertecknar vi den förstklassiga kvaliteten.