Login

Register

Login

Register

Kuvaus

Hieno mummonmökki!

Mökki Lillevilla 100 on tilava mutta kuitenkin samalla kompakti mökki joka on jaettu käytännöllisesti kolmeen huoneeseen joista saa kätevästi keittokomeron, oleskelutilan sekä makuuhuoneen! Yläkerran tilava parvi tuo lisätilaa majoittujille. Kuvista poiketen 70mm versio ei sisällä terassia!

Mökin mitat

Tämän mökin leveys on 565cm, syvyys 390cm ja harjakorkeutta on lähes 350cm. Sivuseinäkin on korkeudeltaan 235cm. Keittokomero on kooltaan 1,62 x 1,48 metriä ja ovellinen makuuhuone  2,28 x 2,15m. Parvi on kooltaan 2,15 x 3,9 metriä eli sinne mahtuu nukkumaan helposti useampikin henkilö. Alakerran oleskelutila on kooltaan 3,37 x 3,9 metriä, jonne mahtuu hyvin pieni ruokapöytä tuoleineen sekä esimerkiksi sohva.

Toimituksen sisältö

Lattialaudat ovat vahvuudeltaan 21mm. Hirret ovat 70mm vahvuiset ja tuplapontilla, joka takaa että rakennus on erityisen tukeva ja kestää monenlaista säätä. Mukana tulevat myös nurkkiin laitettavat metalliset myrskytangot, jotka omalta osaltaan edistävät mökin säänkestävyyttä. Tuotepakettiin kuuluvat hirsien, oven ja ikkunoiden sekä lattia- ja kattolautojen lisäksi helat, naulat ja ruuvit.