Login

Register

Login

Register

 

Parempia pihoja aidon asiakaslähtöisesti


Jokainen Luoman valmistama piharakennus on saanut inspiraationsa asiakkaan yksilöllisestä tarpeesta. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme voi todeta juuri Lillevilla-piharakennuksen olevan hänen käyttötarkoitukseensa parhaiten soveltuva vaihtoehto.

Ketterä tuotekehityksemme takaa sen, että matka ideasta uuteen, myyntivalmiiseen tuoteinnovaatioon on parhaimmillaan vain muutaman kuukauden pituinen.

 

Maailman parhaasta raaka-aineesta


Tuotteiden kestävyys ja korkein mahdollinen laatu ovat meille tärkeimpiä tuotantoamme ohjaavia asioita. Siksi jokainen Lillevilla-piharakennus on valmistettu maailman parhaasta, pohjoisesta havupuuraaka-aineesta. Puutavaran kuivatus n. 18 %:iin tuo sille parhaan mahdollisen säänkestävyyden. Kaikki käyttämämme puutavara on PEFC-sertifioitua, mikä takaa sen että tiedämme tismalleen, mistä raaka-aine on peräisin.

 

Lataa sertifikaatit

 

Vastuullisesti
valmistettuna


Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että jokainen prosessimme kestää tarkastelun vastuullisuuden, ympäristöystävällisyyden ja laadun näkökulmasta. Olemme sitoutuneet kaikissa toiminnoissamme kehittämään ja seuraamaan tekemisemme laatua sekä kehittämään ympäristöosaamisemme tasoa. Tästä kertovat ISO 9001- ja 14001 -sertifikaatit. CE-merkintä allekirjoittaa tuotteidemme ensiluokkaisen laadun.

Luoman DoP 2018