Yritys

Puusta jo vuodesta 1982

Luoman on perheyritys, joka on toiminut puurakentamisen maailmassa jo vuodesta 1982. Tarinamme alkoi Ylistaron Kylänpäässä. Toiminnan alkuvaiheessa keskityimme tuotantolaitoksessamme kenttäsirkkelillä sahaamiseen ja sahatavaran höyläämiseen. 

Asiakkaitamme olivat tuolloin maakunnan konepajat, joille valmistimme puukomponentteja ja puisia pakkauksia. Vuosien aikana toimintamme laajentui, ja valikoimaan alkoi tulla myös piharakennuksia. Piharakennusten myynti kasvoi, ja tämän myötä tuotevalikoima laajeni, jolloin Luoman piharakennusten tuoteperhe sai nimen Lillevilla.  

Tänä päivänä Luoman valikoimaan kuuluu Lillevilla-piharakennusten lisäksi myös Luoman-piharakennukset sekä Luoman laitureiden tuoteperheet.  

Luoman on hirsirakentamisen moniosaaja  

Vastuullisuus, tuotteiden kestävyys ja laatu ovat tärkeimmät tekijät, jotka ohjaavat toimintaamme. Jokainen hirsirakennuksemme on valmistettu parhaasta kotimaisesta puuraaka-aineesta ja oikean kuivausmenetelmän vuoksi rakennukset ovat pitkäikäisiä ja luotu kestämään vaihtuvia sääolosuhteita. Tuotantolinjaltamme lähtee vuosittain matkaan kymmeniä tuhansia piharakennuksia monien erilaisten asiakkaiden ja pihojen tarpeisiin ympäri maailmaa. 

Wood is in our nature

Suomalainen puu ja puhdas luonto ovat meille sydämen asioita. Koska elämme puusta, kannamme vastuuta myös ympäristöstä. Kaikki käyttämämme puumateriaali on PEFC-sertifioitua puuta. PEFC on kansainvälinen, maailman suurin metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää ja vastuullista metsätaloutta. Sertifikaatin numero on DNVFI-PEFC-COC-000057, ja PEFC-logon merkintäoikeuden numero on PEFC/02-31-82.

Luoman Puutuote Oy on saanut Avainlippu-tunnuksen osoituksena panostuksesta suomalaiseen työhön ja tuotantoon. 

Luoman Puutuote Oy on saanut Suomen Asiakastiedon myöntämän Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka on osoitus yrityksemme pitkäaikaisista (2017-2023)  positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Tämä takaa sekä asiakkaillemme että kumppaneillemme, että yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla.