Login

Register

Login

Register

Rentukka

Laituri on ehdoton joka rantaan!

Valitse laiturin pituus rannan ja vesistön mukaan. Mieti sen jälkeen mihin tarkoitukseen laituria pääsääntöisesti tullaan käyttämään. Tämän jälkeen selvitä millä kiinnitystavalla laituri tulee kiinnittää.

Laiturin runko kootaan kuumasinkityistä teräksisistä runkoelementeistä. Jokaisen runkoelementin välissä on vahva teräsputki, joka tekee laiturin rungosta vakaan ja vääntöjäykän. Yksi runkoelementti on pituudeltaan 2280mm, leveydeltään 1180mm ja korkeudeltaan 140mm ja painaa noin 30kg.

Rentukka esite

Käytännöllinen laituri, helppo käsitellä!

Kaikki puuosat on tehty valmiiksi. Kansielementit on naulattu valmiiksi ja ne ovat aina runkoelementin kokoisia. Kaikki puuosat ovat aina painekyllästettyjä. Verholaudat ja kaidepuut on katkottu määrämittaisiksi ja numeroitu asennuspiirustusten mukaisesti. Kiinnitysreiät on porattu valmiiksi.

Suuret pyörivät ponttoonit helpottavat keväistä vesillelaskua ja syksyistä nostoa. Niiden varassa laituri on helposti siirrettävissä maihin. Materiaali on polyeteenimuovi, joka takaa murtumattoman ja vettymättömän rakenteen, joka kestää vuodesta toiseen meriveden syövyttävää vaikutusta ja aaltojen aiheuttamaa mekaanista rasitusta. Sileä pinta on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Yksi ponttooni on halkaisijaltaan 630mm, pituudeltaan 1000mm ja tilavuudeltaan 300 litraa.

Rentukka jälleenmyyjät

Ota yhteyttä!

Lisätietoa laitureista saa soittamalla suoraan Mika Anttilalle, puhelinnumero 050-5386613. Sähköposti mika.anttila (a) luoman.fi tai Lasse Vanninen 0400-792 282, lasse.vanninen (a) luoman.fi

Rentukka Mallistosta löytyy laituri joka tarpeeseen niin meri- kuin sisävesiolosuihteisiinkin.

Alla olevassa hinnastossa löytyvät Rentukka malliston vakio mallit, mutta myös tapauskohtainen räätälöinti on mahdollista elementtirakenteen ansiosta.

Rentukka hinnasto 2018

Lisätietoa laitureista saa soittamalla suoraan Mika Anttilalle, puhelinnumero 050-5386613. Sähköposti mika.anttila (a) luoman.fi tai Lasse Vanninen 0400-792 282, lasse.vanninen (a) luoman.fi

Laiturin kiinnitys on tärkeä osa laiturin käytettävyyttä ja kestävyyttä.

Laiturin kiinnitys katsotaan aina tapauskohtaisesti riippuen rannan maaperästä,laiturin koosta ja tuuliolosuhteista.

Maakiinnitys

 

 

 

 

 

Betonivalukiinnitys

 

 

 

 

 

 

Kalliokiinnitys

 

 

 

 

 

Joustava tasokiinnitys

 

 

 

 

 

 

Joustava maakiinnitys

 

 

 

 

 

 

Joustava kalliokiinnitys

 

Kelluva laiturinäyttelymme Ylistarossa

 

 

 

 

 

 

Rentukka C 2-2

Rentukka DX 2-6-8

Rentukka DX 1-4-6