Login

Register

Login

Register

 

Luoman Oy — Wood is in our nature


Luoman on perheyritys, joka on toiminut piharakentamisen maailmassa jo yli 30 vuoden ajan. Tuotantolinjaltamme lähtee vuosittain matkaan kymmeniä tuhansia piharakennuksia monien erilaisten asiakkaiden ja pihojen tarpeisiin ympäri maailmaa.

Sen lisäksi että tuotantokapasiteettimme on markkinoiden suurin, on hirsirakennustemme laatu vertaansa vaille viimeisteltyä – sellaista josta myös muut ottavat tänä päivänä mallia.

Tarinamme


Luoman tarina alkoi vuonna 1982 Kylänpäässä Ylistarossa. Aluksi keskityimme tuotantolaitoksessamme kenttäsirkkelillä sahaamiseen ja sahatavaran höyläämiseen.

Asiakkaitamme olivat tuolloin maakunnan konepajat, joille valmistimme puukomponentteja ja puisia pakkauksia. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon ja Luoman Oy:stä on kasvanut merkittävä piharakennusvalmistaja kansainvälisillä markkinoilla.

 Markkina-alueemme


Luoman Oy:llä on tällä hetkellä omaa tuotanto- tai myyntitoimintaa Suomessa, Saksassa ja Ranskassa. Laadukkaita piharakennuksiamme viedään nykyään myös yli 30 muuhun maahan, joissa tuotteitamme voi ostaa jälleenmyyjiemme, eli pääasiassa rautakauppaketjujen valikoimista. Lisäksi tuotteemme ovat asiakkaidemme saatavilla myös verkkokauppojemme kautta.

Suomi

Bauhaus & CO Ky PL30064
DT Finland Oy Helsingintie 50 14100 Lahti
Hankkija Oy PL390 5801 Hyvinkää
Oy Carlson Ab PL 1108 70111 Kuopio
Puumerkki Oy Porvoontie 9 4220 Kerava
Rautakesko Oy Tikkurilantie 10 1301 Vantaa
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta, SOK (Rautakauppa) Fleminginkatu 34 510 Helsinki