LUOMAN – PERHEYRITYKSEN VOIMALLA

Luoman on perheyritys ja olemme toimineet piharakentamisen maailmassa jo 40 vuoden ajan. Tarinamme sai alkunsa vuonna 1982 Ylistarossa.
 
Toiminnan alkuvaiheessa keskityimme tuotantolaitoksessamme kenttäsirkkelillä sahaamiseen ja sahatavaran höyläämiseen. Asiakkaitamme olivat tuolloin maakunnan konepajat, joille valmistimme puukomponentteja ja puisia pakkauksia. 1990-luvun alkupuolelta lähtien toimintamme kasvoi ja valikoima laajentui puisilla piharakennuksilla. Tänä päivänä Luoman valikoimaamme kuuluu Lillevilla-piharakennusten lisäksi myös Luoman-piharakennukset sekä Luoman laitureiden tuoteperheet. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Ylistarossa sekä Vähässäkyrössä. Vuodesta 2014 lähtien tuotantoomme on kuulunut oma saha Parkanossa.
 
Missiomme on ollut alusta asti sama: valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä piharakennuksia, joista riittää iloa vuosikymmeniksi.
 
Luoman perustaja ja toimitusjohtaja Pekka Luoma on täysillä mukana yrityksen toiminnassa, hänet tapaakin yleensä tehtaalla. Vaimo Hanna Luoma vastasi pitkään yrityksen taloushallinosta, jonka vetovastuu on siirtynyt heidän tyttärelleen Sanna Luoma-Marttalalle.