Parasta palvelua kaupan päälle!

Lillevilla-piharakennus on paitsi laadukas, myös helppo ostos. Kotiinkuljetuksen ansiosta paremman pihan rakentaminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta, ja varaosapalvelumme puolestaan varmistaa sen, että piharakennuksesi toimii vielä vuosienkin päästä.

Kuljetuspalvelu

Kuljetus kaikkialle Manner-Suomeen sisältyy aina Lillevilla-kauppaan. Klikkaa piharakennus ostoskoriin ja kerro osoite, mihin haluat Lillevillasi saapuvan. Toimitusaika on 5-20 arkipäivää tilauksesi vastaanottamisesta. Kun rahdinkuljettaja on noutanut tilauksesi meiltä, saat tekstiviestin, jossa kerrotaan että tilaamasi piharakennuksen toimitusta valmistellaan. Rahdinkuljettaja soittaa ennen toimitusta. Saat vielä tekstiviestin, kun tilaukseksi on lähtenyt kuljetukseen. Voisiko homma enää tämän sutjakkaammin sujua?

Piharakennuksen varaosat

Lillevilla-piharakennus on tehty kestämään aikaa ja käyttöä, mutta jossain vaiheessa voi kuluvia osia joutua uusimaan. Tarkista, löytyvätkö tarvitsemasi osat verkkokaupastamme tai käänny Lillevillan asiakaspalvelun puoleen ja kerro, mitä varaosia tarvitset.
Toimitamme tarvitsemasi osat sinulle kätevästi kotiinkuljetettuna 14 vuorokauden kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.