Luoman tuotteiden tilaus- ja toimitusehdot

Nämä ehdot on päivitetty ja astuvat voimaan 05.03.2019

Yhteydenotto

Yhteydenpito myyjään voidaan hoitaa seuraavien kanavien kautta:

  • sähköposti: asiakaspalvelu(a)luoman.fi
  • verkkokauppa: lillevilla.com/fi
  • puhelin: 06 4745900 (ma-pe 8-16)

Hyväksymme ainoastaan kirjalliset tilaukset, emme puhelintilauksia. Emme ota vastuuta mahdollisia muita kanavia myöten lähetettyjen tilausten ja muiden tiedonantojen vastaanottamisesta.

Mikäli yhteydenottosi syy on kiireellinen, ota yhteyttä myyjäämme puhelimitse. Huomaa, että tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tilaaminen

Tilauksen tehtyäsi vahvistamme sen. Tilausvahvistus sisältää tiedot tilatuista tuotteista, määristä ja hinnoista sekä toimitusosoitteen ja arvioidun toimitusajan. Tarkista tilausvahvistuksen oikeellisuus ja säilytä se myöhempää tarvetta varten. Pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika- yms. tuotetietojen muutoksiin. Mikäli tiedot muuttuvat, asiakkaalla on oikeus halutessaan peruuttaa tilaus. Hintamme sisältävät kulloikin voimassa olevan arvonlisäveron ja rahdin tietyin ehdoin, kts. kohta ”Hinta”.

Asiakas sitoutuu tilauksen tehdessään voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin. Myyjällä on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tilauksessa on selkeä virhe hinnoittelussa. Selkeitä virheitä ovat esimerkiksi ne, joissa tuotteen hinta on teknisen tai kirjoitusvirheen takia selkeästi poikkeava tuotteen oikeasta hinnasta, jolloin asiakkaan katsotaan ymmärtävän hinnan virheellisyys.

Tilausvahvistuksen vastaanottaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku

Laskulla maksaminen tapahtuu alle 5000€ tilauksissa Paytrailin tarjoamalla Collector Bankilla verkkokaupan kautta. Yli 5000€:n arvoisissa tilauksissa pyydämme ottamaan yhteydettä Luoman Puutuote Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@luoman.fi ja sopimaan laskutuksesta erikseen. Tilaus lähtee toimittajalta silloin, kun asiakaspalvelun laatima lasku on maksettu Luoman Puutuote Oy:n tilille kokonaisuudessaan.

Pankkisiirto

Tilauksen tehtyäsi saat automaattisesti maksutiedot sähköpostiisi. Suorituksen kirjauduttua Luoman Puutuote Oy:n tilille tilauksesi vahvistetaan. Tilaus lähtee toimittajalta silloin, kun asiakaspalvelun laatima lasku on maksettu Luoman Puutuote Oy:n tilille kokonaisuudessaan.

Omistusoikeus

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun koko kauppasumma on maksettu.

Hinta

Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron ja rahdin Manner-Suomeen merkitylle paikalle. Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin. Tietyissä tuotteissa hintaan lisätään rahti, joka on erikseen ilmoitettu kyseisen tuotteen tuotekortilla.

Rahti ja toimitus

Tuotteiden hinnat sisältävät rahdin Manner-Suomeen toimitettuna asiakkaan merkitsemälle paikalle. Purkupaikan tulee löytyä osoitteistosta, ja sinne tulee olla kiinteä tieyhteys. Toimitusaika tuotteilla on 5-20 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Kun tilaus on toimitusvalmiina tehtaalla, ilmoitetaan siitä asiakkaalle tekstiviestillä. Rahdinkuljettaja soittaa asiakkaalle ennen toimitusta. Kun rahdinkuljettaja lastannut tuotteen toimitusta varten, ilmoitetaan siitä asiakkaalle tekstiviestinä

Jos tuotteen toimituspaikka on Lappi tai muut harvaanasutut seudut, saaristoalueet tai Ahvenanmaa, pyydämme ottamaan yhteyttä myyjään, jolloin voimme selvittää, onko toimitus kyseiseen paikkaan mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.

Purkupaikalle on oltava avoin pääsy. Isolla kuorma-autolla on oltava esteetön pääsy purkupaikan läheisyyteen. Purkupaikka on merkittävä selkeästi. Purkupaikan on oltava tasainen ja tukeva. Purkupaikan tulee kantaa tuotteen sekä kuljetuskaluston paino (20t), ja sinne tulee päästä trukilla. Rahdinkuljettaja soittaa asiakkaalle ennen toimitusta varmistaakseen toimituksen. Asiakkaan ei tarvitse olla vastaanottamassa tuotetta. Rahdinkuljettaja ottaa kuvan puretusta tuotteesta mahdollisia reklamaatioita varten mikäli asiakas ei ole toimitusta vastaanottamassa.

Rahdin kuljettajalla on oikeus keskeyttää tai peruuttaa toimitus, jos tien kunto ei vastaa kuljetuskaluston vaatimia edellytyksiä esimerkiksi kelirikon tai liiallisen puuston vuoksi

Asiakkaalla on oikeus siirtää kuljetusta esimerkiksi kelirikon tai muun tiestön kuntoa hetkellisesti haittaavan ongelman vuoksi. Asiakkaan on ilmoitettava välittömästi Luoman Puutuote Oy:lle tällaisen tilanteen ilmetessä.

Toimitustapana kaikilla tuotteillamme on rekkapurku rahdinkuljettajan trukilla. Nouto myyjän toimipaikasta ei ole mahdollinen.

Rahdinkuljettajana toimii Kuljetusliike Trans Härmä Oy yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Takuu ja mahdolliset laatuvirheet

Mikäli huomaat tuotteessa laatuvirheen, ota heti yhteyttä myyjään yllä mainittuja kanavia käyttäen. Ota talteen tuotteessa oleva takuunumero eli kirjain-numerosarja, ja ota paketista erilleen mahdolliset rikkoontuneet osat. Ota ohjevihkosesta osaluettelo, mittaa vialliset osat ja merkitse ne osaluetteloon. Ota myös kuva reklamoitavasta osasta. Yhteydenoton jälkeen toimitamme veloituksetta ehjät korvaavat osat kohtuullisessa ajassa, yleensä noin viikon kuluessa reklamaatiosta.

Asennus

Osa tuotteistamme vaatii rakennusluvan kunnan rakennusvalvontaviranomaiselta. Tämä tulee asiakkaan selvittää omasta kunnastaan ennen tuotteen pystyttämistä. Lupahakemusta varten on tuotteiden mittapiirustukset ladattavissa verkkokaupasta tuotteen tuotesivulta. Tarvittaessa piirrustukset on saatavissa myyjältä myös sähköpostitse.

Force Majeure: Myyjä ei vastaa ylivoimaisista esteistä johtuvista viivästymisistä tai muista vahingoista, tuotteiden virheellisestä kunnosta tai viivästyneestä toimituksesta aiheutuneista välillisistä haitoista. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota se ei kohtuudella voi voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Verkkokauppa on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle niin pian kuin mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

Palautusoikeus

Tuote voidaan palauttaa asiakkaan omalla kustannuksella. Tuotetta palautettaessa ota aina ensin yhteyttä myyjään ohjeiden saamiseksi. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia myyntikuntoisia tuotteita. Kauppahinta palautetaan asiakkaalle 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun palautus on saapunut myyjälle ja myyjä on tarkastanut tuotteen kunnon.

Muuta

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön. Asiakasrekisterin omistaa Luoman Puutuote Oy. Henkilötietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän asiakassuhteen hoitamiseen ja yhteydenpitoon, ellei asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta erikseen. Verkkokaupassa asioiminen edellyttää tilaus- ja toimitusehtojen hyväksymistä.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Luoman Puutuote Oy Verkkokauppa
Lapuantie 626
61450 Kylänpää

Rekisterin nimi Luoman Puutuote Oy verkkokaupan asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Rekisteriä käytetään ainoastaan Verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö Asiakkaan perustiedot: sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.


Säännönmukaiset tietolähteet Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Luoman Puutuote Oy

1858454-2

Lapuantie 626

61450 Kylänpää

06-4745900 (keskus)

asiakaspalvelu(a)luoman.fi

ma-pe 8-16