Login

Register

Login

Register

/ Luoman — ajankohtaisia uutisia

Piharakennusuutiset


Luoman on ajassa kiinni. Tälle sivulle kokoamme mielenkiintoisia uutisia ja tapahtumatietoa piharakentamisen maailmasta.

Markkinapäivät 23.9.2017 uudistetulla näyttelyalueella!

Nyt kannattaa tulla kauempaakin. Uudella, hienolla näyttelyalueella runsaasti uusia mallimökkejä, uiva laiturinäyttely, tuotteita alennettuun hintaan sekä huutokauppa klo 10! Tästä listasta näet mitkä mökit huudetaan pois tällä kertaa. Lisäksi hirttä, terassilautaa, ovia ja ikkunoita jne…Maksuvälineenä käy sekä käteinen että luottokortti. Osoite on Ookilantie 420, Kylänpää, Ylistaro. Tervetuloa!

huutokaupattavat mökit 23_9

Huutokaupassa huudettavana myös lajitelmia täyspuisista keittiökaapinovista. Suurinosa malliovia. Ovet säilytetty aina kuivassa. Paljon hyvää tavaraa kotinikkareille ja puusepille!

Markkinapäivän ajan myös tietyistä tuotteista hyvät tarjoukset. Tule toteamaan paikan päälle!

Lista myytävistä tuotteista:

Myytävät mökit_hinnat

Nyt myös Suomen laadukkaimmat laiturit Luoman Puutuotteelta!

Kevään aikana varmistui, että aikaisemmin Tähtilaiturit Oy:n alla olleet tuotemerkit Rentukka, Ulpukka, Lumme sekä Viklo siirtyvät Luoman Puutuotteen tuoteperheeseen. Laitureiden valmistus pysyy Ylistarossa, mutta siirtyy Luoman tuotantotiloihin.

Laitureita saa, kuten aikaisemminkin, jälleenmyyjiemme kautta. Lisätietoa laitureista saa soittamalla suoraan Mika Anttilalle, puhelinnumero 050-5386613. Sähköposti mika.anttila (a) luoman.fi tai Lasse Vanninen 0400-792 282, lasse.vanninen (a) luoman.fi

Luoman Puutuote käyttää CE-merkintää

CE-merkinnällä vakuutamme, että rakennustuotteen ominaisuudet ovat eurooppalaisen harmonisoidun tuotestandardin mukaiset. CE-merkintä tarkoittaa että tuote on testattu harmonisoidun tuotestandardin mukaisella testimenetelmällä ja että tuote on ilmoitetun suoritustason mukainen.

 

Suoritustasoilmoituseli DoP

Suoritustasoilmoitus on edellytys CE-merkinnän käytölle. Suoritustasoilmoituksessa on ilmoitettava kaikki ne tuotteen ominaisuuksien arvot, joita tarvitaan kansallisten  viranomaissäädösten täyttämiseen.

dop_eng

 

 

Ilme uudistuu!

Luoman Puutuotteen ilmettä on päivitetty. Uusi ilme tulee ensiksi käyttöön kotisivullamme, sekä verkkokaupassamme osoitteessa lillevilla.fi. Verkkokaupasta löydät kampanjatarjouksia sekä laajan valikoiman tuotteitamme, jotka aikaisemmin ovat olleet saatavilla ainoastaan esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa. Aiheesta lisää myös Facebookissa: www.facebook.com/LillevillabyLuoman/